DE REGENBOOG – Oostmalle

Met het oog voor topkwaliteit en verfijnde pure producten kiezen Lies en Guy al te vaak voor kleinere maar ambachtelijk leveranciers die hen gedurende al die jaren de beste producten leverden. Chef Guy zweert bij Belgisch witblauw rundvlees van topkwaliteit. De menukaart in restaurant De Regenboog is zeer uitgebreid en gevarieerd, met elke maand nieuwe, seizoensgebonden suggesties. Ook voor een uitgebreider gastronomisch diner is restaurant De Regenboog ‘the place to be’. Op een stralende zonnige dag, kan je op het gezellig tuinterras komen genieten van al het lekkers dat restaurant De Regenboog te bieden heeft. Ook de kleinste gasten worden in restaurant De Regenboog verwend. Tijdens de zomermaanden hebben Lies en Guy voor deze kleine rakkers een superleuk springkasteel voorzien.

De prijs van het GastrOselekt Ontdekkingsmenu voor 2 personen bedraagt € 75.00.
Wijnen en dranken niet inbegrepen. Wij geven u een korting van € 37.50.

 

GastrOselekt Ontdekkingsmenu:

Hapje vooraf

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

 

Geldig:

  • Geldig op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdagmiddag en zondagmiddag.
  • Gesloten op woensdag en donderdag.
  • Specialiteiten: Frans-Belgische keuken met dagverse producten.
  • Wij aanvaarden 1 dinercertificaat per 2 personen.
  • Enkel geldig mits telefonische reservatie op het nummer 0472/ 43 36 33 en vermelden dat u in het bezit bent van een GastrOselekt dinercertificaat en deze meebrengen anders kan dit geweigerd worden!

 

Contact

Reacties

Reacties zijn niet toegelaten