MOTUS – Ruisbroek

Koken is een passie waarmee Cedric Celis is opgegroeid.
Elk ingrediënt is voor hem een hoofdstuk en samen vormen zij een verhaal, gebracht op een verfijnde en simplistische manier.
Daarbij spelen verse en seizoensgebonden producten voor hem de hoofdrol.
Als jonge Chef/ondernemer heeft hij een kader gecreëerd waarin hij zelf graag zou dineren.
De look van het restaurant is strak en gezellig, de feel ongedwongen en rustgevend.
Een heuse ervaring!

De prijs van het GastrOselekt Degustatiemenu voor 2 personen bedraagt € 108.00.
Wijnen en dranken zijn niet inbegrepen. Wij geven u een korting van € 54.00.

GastrOselekt Degustatiemenu:

Voorgerecht

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Dessert

 

Geldig:

  • Geldig op dinsdag, woensdag en donderdag.
  • Gesloten op zondag en maandag.
  • Wij aanvaarden 1 dinercertificaat per 2 personen.
  • Enkel geldig mits telefonische reservatie op het nummer 03/ 434 93 87 en vermelden dat u in het bezit
    bent van een GastrOselekt dinercertificaat en deze meebrengen anders kan dit geweigerd worden!
  • Wij aanvaarden creditcards, bankkaarten en contante betaling.

 

 

Contact

Reacties

Reacties zijn niet toegelaten