HEDERA – Deinze

Hedera werd opgericht in juni 1993, intussen al bijna 25 jaar geleden. Henk en Carine besloten hun nieuwe levenswerk te stichten op de Deinse markt, nadat ze jarenlang, op dezelfde plaats, ‘de Fruithal II’ hadden uitgebaat. Al snel groeide de zaak uit tot een begrip in Deinze en omstreken. Hun doel was om met zoveel mogelijk dagverse, lokale producten te werken in een (h)eerlijke keuken. Een missie die vandaag nog steeds geldt! Enkele jaren geleden nam hun oudste zoon, Jens, de zaak over na maar liefst 10 jaar onder vader en moeder te werken. Jens drukte meteen zijn stempel door het interieur en assortiment te vernieuwen. Op vandaag is ‘Hedera’ nog steeds één van de vaste waarden aan de oevers van de Leie.

Wanneer uw rekening met 2 personen op het Hedera Menu (dranken exclusief) minstens € 70,00 bedraagt, geven we u een kortingsbedrag van
€ 35,00.

Deze korting is enkel geldig op dit aanbod en niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 

Hedera Menu:

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Geldig:

  • U vindt onze openingsuren en sluitingsdagen op www.hederadeinze.be
  • We aanvaarden maximum 2 dinercertificaten per tafel en 5 per shift .
  • Graag 1 dag op voorhand bellen naar 09/ 386 16 79 met duidelijke vermelding dat u in het bezit bent van een GastrOselekt-dinercerti ficaat met korting, uw dinercertificaat tonen bij aankomst.
  • Dit certificaat is geldig op maandagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag.
  • Niet geldig op feestdagen.

Contact

Reacties

Reacties zijn niet toegelaten