DE MAYEUR – Ruisbroek

De familie Vandecasserie heeft er al een mooie tocht opzitten, een avontuur dat steeds verdergaat…
Het begon allemaal in 1958 toen Freddy toetrad tot het team van het Plaza. Na meer dan 50 jaar ervaring neemt Freddy zijn zoon Patrick mee om hun reis te vervolledigen. Wij kennen het vervolg, in 1962 zou hij terugkeren naar La Villa Lorraine. Samen met Lurkin Camille en Marcel Kreusch vormen zij het winnende team dat de eerste drie
Michelin-sterren buiten Frankrijk binnenhaalt. In 1974 neemt Freddy de leiding over de keuken. Patrick zal hem daar vervoegen in 1991.
Vandaag wordt een nieuwe geschiedenis geschreven, een ander project, een andere plaats. Met de steun van de hele familie vestigt Patrick zich in deze mooie fermette te Ruisbroek.
Het restaurant ‘de Mayeur’ is in goede handen en de opvolging is meer dan ooit verzekerd dankzij de derde generatie. De 19-jarige Nicolas, zoon van Patrick, is namelijk net afgestudeerd van de hotelschool in Brugge.
De familie Vandecasserie gaat een nieuw leven tegemoet en zal er zeker van genieten!

Wanneer uw rekening met 2 personen op het 6 Gangenmenu, dranken niet inbegrepen, minstens € 130.00 bedraagt, geven we u een kortingsbedrag van € 65.00.
Deze korting is enkel geldig op dit aanbod en niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 

6 Gangen menu
Amuse
1ste voorgerecht
2de voorgerecht
Hoofdschotel
Kaas
Dessert

 

Geldig:

  • Openingsuren vindt u op www.demayeur.be.
  • Reservering twee dagen voordien met vermelding dat u in het bezit bent van een Gastroselekt-dinercertificaat met korting.
  • Dit certificaat is niet geldig op zaterdagavond.
  • Creditcards worden aanvaard bij dit aanbod.

 

Contact

Reacties

Reacties zijn niet toegelaten