DE HEEREN VAN LIEDEKERCKE – Denderleeuw

Om ons restaurant te leren ontdekken en u te laten proeven van onze verfijnde keuken, nodigen wij u uit voor een fijn en gezellig etentje.
Kom en ontdek “De Heeren” en hun gastronomische bierkeuken. Wij verwennen u met een lekkere maaltijd, begeleid met exclusieve biertjes, in een authentieke omgeving. Brasserie-Bierrestaurant De Heeren Van Liedekercke is trots op zijn originele biergerechten met het aroma en de fijnheid dat alleen bier kan verschaffen.
Wanneer uw rekening met 2 personen minimum € 100,00 bedraagt op het Bierdegustatie Menu, dranken niet inbegrepen, geven wij u een korting van € 50,00.

 

Bierdegustatie Menu:

Biermenu Hapjes

Voorgerecht

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht

€ 50/pp, excl dranken

Geldig

  • De prijs voor het GastrOselekt Bierdegustatie Menu voor 2 personen bedraagt € 100.00, wijnen en dranken niet inbegrepen.Wij geven een kortingsbedrag van € 50.00.
  • Graag reservatie telefonisch vooraf op 053/ 68 08 88 met de uitdrukkelijke vermelding dat u in het bezit bent van een GastrOselekt-dinercertificaat met korting. Deze voucher wordt afgegeven bij betaling, anders kan de actie geweigerd worden.
  • Wij aanvaarden 1 certificaat per 2 personen, maximum 3 per reservatie en maximum 5 per service.
  • Wij aanvaarden enkel contante betaling bij dit aanbod.
  • Dit certificaat is enkel geldig op maandagmiddag, donderdag en zondagavond.
  • Openingsuren en -dagen: zie website.

Contact

Reacties

Reacties zijn niet toegelaten