DE GANZENPOEL – Kontich

Met restaurant De Ganzenpoel maakt Steven Vanderstappen zijn droom waar als Chef van zijn eigen restaurant. Steven deed eerst ervaring op bij restaurant Margaux, De Schone Van Boskoop, Folliez en was daarna chef van cateraar Van Dyck in Mechelen. Vandaag heeft hij zijn stek gevonden in het centrum van Kontich. Dit restaurant heeft een elegante inrichting. De stijlvol gedekte tafels kregen comfortabele kuipstoelen en aan de muur hangen enkele schilderijen die naar de historie van het plein en de naam Ganzenpoel refereren. Men biedt verfijnde gerechten aan uit eigen bodem. Hier wordt gekookt met eerste klas seizoensproducten. Een echte aanrader om te ontdekken!

KEUZE UIT:

Een verrassingsmenu voor 2 personen. De prijs bedraagt € 130.00.
Wijnen en dranken niet inbegrepen.  Wij geven een kortingsbedrag van € 65.00.

4 culinaire sharinggerechten voor 2 personen ( keuze van de Vhef ). De prijs bedraagt € 130.00.
Wijnen en dranken niet inbegrepen. Wij geven een kortingsbedrag van € 65.00.
( gerechten kunnen bijbesteld worden mits supplement )

 

Verrassingsmenu:

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

 

of

 

4 Culinaire Sharing Gerechten:

Keuze van de Chef

 

Geldig:

  • Geldig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. Lunch en diner.
  • Gesloten op zondag en maandag.
  • Wij aanvaarden 1 dinercertificaat per 2 personen.
  • Enkel geldig mits reservatie 1 dag op voorhand op het nummer: 03/ 458 05 13 of via info@deganzenpoel.be en vermelden dat u in het bezit bent van een GastrOselekt dinercertificaat en deze meebrengen anders kan dit geweigerd worden !
  • Wij aanvaarden creditcards, bankkaarten en contante betaling. Geen American Express.

Contact

Reacties

Reacties zijn niet toegelaten