REACTIES

Hier enkele reacties van onze klanten, handelaars en restauranthouders.

REACTIES

Restaurant Win’s, Lambermontplaats 25, te Antwerpen:

“Sinds dit jaar 2015 werken wij samen met GastrOselekt.
Met deze samenwerking zijn wij zeer tevreden omdat wij al een reeks nieuwe klanten hebben mogen ontvangen.
Deze klanten zijn aangenaam verrast van onze keuken omdat wij alles kraakvers bereiden.
We hebben daarom besloten om deze samenwerking in 2016 en 2017 verder te zetten.”

 

 

Het Vermoeide Model, Lijnwaadmarkt 2, te Antwerpen:

“Wij werken reeds 3 jaar samen met GastrOselekt en wij hebben de ervaring dat dit concept een rechtstreekse en duidelijke reclame is in vergelijking met andere campagnes.
Dankzij dit unieke concept zien we alle dagen nieuwe klanten binnenstappen die komen genieten van ons lekker eten.
We hebben hierdoor een nieuw vast cliënteel opgebouwd waarbij we deze mensen zeer tevreden kunnen stellen en ze komen ook zonder zo’n certificaat.
Onze samenwerking met GastrOselekt zal daardoor zeker verlengd worden in 2017.”

Slagerij Johan | Haaltert | Tel. 053 83 64 18

Ik ben zeer tevreden over de actie, het heeft bij mij zo een goeie 18 maanden gewerkt.
Ik ben nu aan het afsluiten, want je ziet de klanten willen wel eens iets anders.
In het algemeen waren de klanten zeker tevreden, je hebt zoals in alle zaken mensen die nooit tevreden zijn.

In de eerste plaats wil ik alle restaurants: La Tourbière te Aalst, Apriori te Haaltert, Abtenhuis te Geraadsbergen, Bresca te Kerksken,
Albatros te Erembodegem, Hof ten Bruul te Haaltert en Kasteel Breivele te Zottegem zeker bedanken voor de goede samenwerking.

En zeker niet vergeten een woord van dank aan onze Gastroselekt representative voor het in goede banen leiden van deze actie.


 

Proxy Delhaize | Denderhoutem | Tel. 054 33 55 08

De klanten vonden het een geslaagde actie. De meeste klanten zijn tevreden over het aanbod van die dag in het restaurant. Sommige klanten vinden het echter toch nog duur uitvallen door de kostprijs van dranken in restaurants zoals bv. Bresca en A Priori.


Keurslagerij Decock – De Schryver | Deftinge | Tel. 054 41 10 92

We zijn zeer enthousiast over deze actie, het was een enorm succes!
Zelfs nadat de actie afgelopen was, bleven klanten spaarkaarten binnenbrengen om deze in te ruilen, met als gevolg, talloze bijbestellingen.
De restaurants zoals Alexandre, Eekeveld en De Ké waren de uitschieters onder alle restaurants, deze dinercheques waren zeer gewild.
Positief is ook dat de cheques vrij lang geldig blijven, waardoor de klanten geneigd waren toch een aantal cheques te nemen.
Beoordelingen van de klanten achteraf waren over het algemeen ook zeer goed, natuurlijk zit er hier en daar al eens een mindere beoordeling van het restaurant bij, maar dit hangt af van persoon tot persoon natuurlijk, we delen niet allemaal dezelfde mening.


Dagbladhandel Dina | Nieuwerkerken – Aalst | Tel. 053 41 79 90

Nu bijna aderhalf jaar geleden zijn wij in zee gegaan met GastroSelect. Onze klanten reageerden positief op deze nieuwe actie.
Via de Mond-tot-mondreclame zagen wij ook steeds meer en meer nieuwe gezichten in onze winkel binnenkomen. De actie loopt nog steeds goed. Wij willen onze klanten dan ook van harte bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons stellen.

Dina & Eddy


Bakkerij De Vloere Pistolée | deurne

Ik ben nu 2 maanden bezig met de actie en ik ben héél tevreden! Er waren in de Krokusvakantie andere bakkers in de buurt met vakantie en ik merk nu dat er toch nog mensen blijven komen omdat ze een spaarkaart hebben. Een spaarkaart met een leuke, interessante actie en niet zomaar een broodkaart! Mijn vaste klanten hun koopgedrag is ook wat veranderd. Ze nemen nog vlug een potje confituur, een pakje koekjes of beleg mee: “Dat heb ik toch nodig en dan heb ik nog stempeltjes!” zei een klant. Klanten tevreden DUS ik ook tevreden!
Nancy


Special Nails | Lennik | Tel. 0476 44 88 89 | www.specialnails.be

We zijn heel erg tevreden over het concept ook al zijn we nog maar pas begonnen. We laten de klanten kiezen tussen handverzorging of Diner tegen het eind van het jaar als cadeau. Natuurlijk kiezen de klanten nu voor het Diner als eindejaarscadeau! Maar ook de andere actie met de spaarkaarten loopt goed. Ons klanten zijn zeer blij en verrast met het cadeau dat ze krijgen. Ongetwijfeld geeft dit ons nieuwe klanten!

Sandra

_____________________________________________________________________________________

 

Beste,

“Als uitbater van de Alvo supermarkten te Boom, Rumst & Niel hebben we een spaaraktie georganiseerd samen met Gastro selekt voor diner cards in het voorjaar van 2014.
Tijdens een looptijd van 6 weken in het voorjaar van 2014 hebben de klanten voor ruim 1500 dinercards gespaard hetgeen als een succes kan worden beschouwd.
Tot heden enkel positieve reacties van klanten én restaurantuitbaters ontvangen”

Met vriendelijke groeten,
Christophe De Laet
Alvo Boom/Rumst/Niel
supermarkten
Tel.03/8888437 – Fax 03/8446842