Dinerconcept

diner

GastrOselekt ontwikkelde het “DinerConcept” om zowel de restaurants als de lokale kleinhandel te ondersteunen. Restaurants willen hun klantenbestand uitbreiden en de lokale kleinhandel moet ook steeds creatiever te werk gaan om de concurrentie met de grote filiaalbedrijven aan te gaan.

Op aansturen van GastrOselekt werken beide groepen samen in het DinerConcept en worden ze ondersteund in hun doelen. Wanneer het restaurant onze “Culinaire ontdekkers” een diner voor twee personen aanbiedt en maar één diner aanrekent, ontdekken nieuwe gasten sneller het restaurant. Samen met GastrOselekt wordt voor het restaurant een DinerCertificaat opgesteld, dat het aanbod en de voorwaarden omschrijft.

Het GastrOselekt-dinercertificaat wordt ingezet bij verschillende kleinhandelszaken in een promotionele campagne. Als u bij een deelnemende handelaar een DinerCertificaat ontvangt, kan u het desbetreffende restaurant ontdekken door er te dineren met twee personen en maar te betalen voor één persoon. Elk restaurant biedt een leuk menu aan. De dranken zijn doorgaans niet inbegrepen.

Met een GastrOselekt-dinercertificaat slaat u dus twee vliegen in één klap. U ondersteunt de lokale kleinhandel en ontdekt een nieuw, goed restaurant. Smakelijk!

Meer genieten

gastro

verdeelpunten